Adatvédelmi nyilatkozatAlapelvek:

Váry Gábor Vilmos (Váry kerámia) tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül birtokomba került adatokat elsősorban az Ön által kért szolgáltatás, vásárlás vagy tájékoztatás teljesítéséhez, valamint a termékfejlesztés, igényfelmérés hatékonyabb kielégítése érdekében használom. Különös figyelmet fordítok az on-line fizetések és bankkártyás fizetések során az adatbiztonságra, amelyet a velem szerződésben álló CIB Bank biztonsági rendszere is garantál.

Cégadatok:


·A „Váry kerámia” honlap üzemeltetője és tulajdonosa:
Váry Gábor Vilmos e.v.
·Nyilvántartási szám: 30917489
·Adószám: 66024446-1-41
·Statisztikai számjel: 66024446234123101
·Székhelye: 1028 Budapest, Mikes Kelemen u. 24. (Magyarország)
·E-mail címe: info@varykeramia.hu.

Felhívom szíves figyelmét arra, hogy az adatközlés önkéntes.
Bármikor jogosult az Ön által megadott adatok helyesbítését vagy törlését igényelni, tájékoztatást kérni adatkezelésről a Váry kerámia 1028 Budapest, Mikes Kelemen u. 24. címre küldött levél útján, valamint az info@varykeramia.hu e-mail címre küldött levélben lehetséges.
Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalok.

A hatályos magyar jogszabályok ide vonatkozó rendelkezései alapján Ön a Váry kerámia internetes oldalain történő regisztrációval, a hírlevélre feliratkozással, megrendelése elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a Váry kerámia a jogszabályi előírások betartásával felhasználja adatait.

Váry Gábor Vilmos kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek. A technikai lehetőségek felhasználásával mindent elkövet annak érdekében, hogy az adatok ne semmisüljenek meg, valamint megakadályozza azok idegen kézbe kerülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását.
Kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik félnek, akiknek az adatokat esetlegesen továbbítja vagy átadja, ugyancsak felhívja figyelmét ez irányú kötelezettségeinek teljesítésére (például futárszolgálat).
A kezelt adatok: Név, lakcím, e-mail cím, telefonszám, életkor, nem, családi állapot, gyermekek, Váry Gábor nem felelős, ha a rögzített és tárolt adatok szoftverhiba, hardverhiba, hackertámadás vagy más elháríthatatlan vis-mayor okából kerülnek illetéktelen birtokába vagy semmisülnek meg.

Az adatvédelemmel kapcsolatos bármilyen kérdését a fenebb megadott postai vagy e-mail címre írt levélben kérheti.

A Váry kerámia honlap írott és képi tartalma kizárolagosan Váry Gábor Vilmos szellemi tulajdona.
A honlap tartalmának, bármilyen részének vagy egységének felhasználása még idézet formájában is tilos a tulajdonos előzetes írásos beleegyezése nélkül.


Adatkezelési nyilvántartási azonosító: folyamatban...


Pillanat türelmet kérek...

vagy
vagy