Ki tudja, egyébként mennyit kellett volna izzadni egy jó indításhoz…

        A lényeg, hogy az új oldal már készen volt. Még egy utolsó fejlesztésre meg a CIB bank ügyintézőire vártam, de az oldal már működött.
Ekkor történt egy nap (dehogy nap! Állandóan éjjel dolgozom, mert az egészségtelen)
…szóval eszembe jutott, hogy a magazin-programot még telepíteni kell az oldalra. Jó, irány a fejlesztő honlapja, letölt, telepít, hibaüzenet… nem baj, még egyszer. Megint hibaüzenet. Akkor frissítsünk! 503-as hiba, a szolgáltatás nem elérhető. Jó, akkor újból bejelentkezem. Az oldal nem elérhető.
        Nem húzom az időt, 10-12 próbálkozás után rájöttem,, hogy sikerült az egész oldalt hazavágnom, és se elöl, se hátul nem elérhető, kész vége, meghalt.
Nem igen csinálok ilyet, de akkor közel voltam hozzá, hogy a gépet kihajítom az ablakon - talán ablakkal együtt -, mert 4 havi munkám úszott el 20 másodperc alatt.
(Őszintén szólva abban a pillanatban azon kezdtem gondolkozni, hogy elmegyek csősznek, vagy portásnak, mert hogy előről nem kezdem az egészet, az egyszer biztos.)

        Hogyan nézi Ön most mégis ezt az oldalon? Hála Istennek és a Viacom Kft-nek, az utolsó pillanatban találtam egy biztonsági mentést, ami alig 2 napos volt, és gyakorlatilag minden megvolt benne.
Persze eleinte nem nagyon hittem a dologban, csak amikor a saját szememmel láttam, hogy minden pontosan ugyanúgy megvan, mint azelőtt.
Szóval invokáció helyett mindjárt Deus ex machina.

Jó szórakozást a továbbiakhoz is!